Reparatie en revisie van fietsaccu’s

Als de oude batterij heeft laag prestaties, of het werk niet meer, moeten we een nieuwe accupack in de originele behuizing zetten. Deze service kost minder dan wanneer je een nieuwe batterij te kopen in de winkel.


Zie procedure van de accu revisie:

1.Stel een vraag over accu reparatie of upgrade door middel van “Aanvraagformulier

Maar, de best optie om te bepalen of uw accu geschikt voor revisie en om een kosten indicatie af te geven kunt u ons via e-mail adres naar 1@elektrofietsaccu.nl en indien mogelijk een foto bijvoegen van de accu waarop het typeplaatje en de oplaadplug zichtbaar is.

2.Nadat we zullen reageren: verstuur de accu en oplader naar het adres dat je per mail van ons ontvangt. Verpak en verzendkosten zijn voor uw rekening. De accu dient ten alle tijden verzonden te worden in een stevige verpakking met track and trace code. Ontvang ons bericht via e-mail met informaties over betaling (factuur)

3.Wij reviseren uw originele fietsaccu door het monteren van een nieuwe accupack in uw originele behuizing te mov_1878_000plaatsen. De verzending, de revisie zelf, het testen en het terug sturen van de accu en de lader, zijn allemaal stappen die tijd kosten.

4.Na het uitvoeren van de revisie, testen we uitgebreid de accu en de lader. Wanneer de lader incorrect blijkt te functioneren adviseren wij een nieuwe lader aan te schaffen, wij zorgen ervoor dat u de juiste lader ontvangt.
5.Nadat de accu en de lader zijn goedgekeurd, sturen wij de accu en de lader terug. Je kunt weer heerlijk zorgeloos fietsen!

 

De accupacks zijn in Nederland ontworpen en geassembleerd. Ze worden professioneel met de hand vervaardigd met de beste materialen, (99.97% zuivere nikkelstrips, en hoge dichtheid energie accu’s) geleverd door NKON B.V.

img_20161211_143549


Een aantal voorbeelden van deze fietsaccu’s zijn oa: Koga Miyata Tesla, Trek, Sachs, Altra, ANWB, Batavus, Aldi, Flyer, Gazelle, Montego, Giant, Halfords,Hollandia, Infineum,Hampton, Kalkhof, Kemp Starley, Phylion, Pointer,Qwic, Silent Force, Sparta, Stella, Union, Zhenlong, Batribike Breeze, Bad Bike Folder, Freego, Juicy Bike, Byocycles Chameleon LS, Wisper 905, Blix Vika+, Hereford eBike, Quando, Cargo eBike, Sinclair C5, Qwic, Novox, Ebretti, E-Spike, Tomos E-Lite, Vespa, Razor,Viron, Urb-E, Cyclone & Stealth Electric Bikes.

cmec-prijs-list1.png

 

dsc_0365
Trek T500 – nieuwe accupack 11S3P 41V/46V 8.7Ah 30A 401Wh. Prijs: 254,10

Lezen de Algemene Voorwaarden van elektrofietsaccu.nl

Klik here klantenreviews te kijken